Brusni kamen SHAN ZU za profesionalno obojestransko ostrenje nožev

37.95 Vklj. z ddv

  • Visokokakovostni brund iz belega korunda. Material: Komplet vodnega brusnega kamna z dvostranskim brusnim kamnom (# 1000 / # 6000). Groba brusna površina (granulacija 1000) z nekaj udarci hitro izostri dolgočasne ali poškodovane nože; Drobno brušena površina (pesk 6000) je idealna za dodelavo in poliranje robov ter kot nalašč za lahke popravke ostrih priprav.
  • Varnostno jamstvo proti zdrsu silikagela za brušenje: Opremljen z nedrsečimi gumijastimi nosilci, ostane med postopkom ostrenja fiksiran in ga je mogoče uporabiti za boljšo zaščito bruna med skladiščenjem.
  • 1000/6000 brusilni kamen Vsestranska uporaba: Naš vrhunski vodni brus je izjemno trpežen in bo vsakega kuharjevega noža spet oster. Za te nože: suši nož, kuhar, kuhinjski nož, žepni nož, sadni nož in kostni nož itd. Vsestranska uporaba.
  • Enostaven za uporabo: Naš vodni brus je izredno prijazen uporabniku in enostaven za uporabo. Za ostrenje potrebuje le vodo in kotno vodilo za pravilen kot rezila.
  • Velikost in nakup brez tveganja: rdeča 1000 / bela 6000, 18x6x2,7 cm. Svoj nepoškodovan izdelek in embalažo lahko vrnete v 30 dneh brez navedbe razloga. Ponujamo 12-mesečno garancijo proizvajalca za težave s kakovostjo. je trpežen, odporen proti koroziji.

Šifra: 026 Kategorija:
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!