Dron Eanling GPS HS700D

182.78 Vklj. z ddv

  • Višja kakovost slike in hitrejša FPV – 2K HD kamera, na slikah izpusti več podrobnosti svojega življenja kot 1080P; 110 ° FOV in 90 ° nastavljiv kot širijo našo svetovno podobo. Zahvaljujoč prenosu slike 5G so na voljo kristalno jasne slike, brez zamude, čeprav lahko dron doseže 800 m. Ponuja najboljše izkušnje s fotografijo.
  • Varno letenje – s sistemom GPS lahko kadar koli poiščete položaj drona HS700D. Če je signal brezpilotnega zrakoplova šibek, na nizko raven moči ali če želite leteti nazaj, bo dron samodejno odletel nazaj. Pustite se razvajeni, brez strahu pred izgubo drona.
  • 22 minutna dolžina časa leta – največ 22 min. Čas leta. Modularna baterija omogoča enostavno polnjenje in zamenjavo. Druge osnovne funkcije, kot so držanje višine, način brez glave in ena tipka za zagon. Uživali boste v letu z družino, otroki in prijatelji.
  • Stabilen in vztrajen let – brezkrtačni motor zmanjšuje notranje trenje in preprečuje pregrevanje ter tako podaljša življenjsko dobo motorja in baterij. Veliko močnejše je ohranjati stabilnost. Potopite se v odličen let.
  • Inteligentna in visoko zmogljivost drona – sledite mi, lahko preprosto fotografirate ali snemate s pametnim telefonom, idealnim dronjenjenjem za samoportrete. Tudi ustvarjene letalske poti omogočajo popolnoma novo izkušnjo letenja. Tako lahko posnamete veliko kul videoposnetkov, ne da bi se morali osredotočiti na nadzor.

Šifra: 037 Kategorija:
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!