FURIDEN likalnik za ravnanje las

87.17 Vklj. z ddv

  • Nadzor temperature vrtenja:  Furiden Professional glajenje las s smernim stikalom v novi izvedbi. Kompaktna in inovativna zasnova regulatorja temperature omogoča enostavno spreminjanje načina ogrevanja. Samo korak, ročico s preprosto vrtenjem ročaja lahko vklopite in izklopite.
  • Hitro segrevanje in varno ob drugim: Najboljši likalnik Furiden z ravnim likalnikom segrejte do 380 ℉ MTC pri konstantni temperaturi v 15 sekundah in se po 1 uri neaktivnosti samodejno vklopi, če pozabite, izklopi.
  • Nastavljiva temperatura: nastavljiva nastavitev temperature od 180 ° in 230 ° C (104 ° C za vse vrste las. Primerno za občutljive, poškodovane ali zdrave lase. Če imate goste ali kodraste lase, je potrebna osvetlitev.
  • Smo 2 v 1 lasje bolj gladki in ogrevani valji s plavajočimi ploščicami 3D-Tourmaline gladek rob in gladka površina Naj bodo vaši lasje na mestu, popolni za dodajanje gladkega videta, zavitih telesnih valov in celo kodraste, medtem ko vam 360 ° vrteča linija omogoča svobodno uporabo za vaš slog.
  • Za potovanje; Napredna tehnologija PTC keramike za ogrevanje in ionsko vlaženje omogoča sproščanje negativnih ionov. Svetovna združljiva dvojna napetost 100 V – 240 V in 360 stopinj vrtljiv kabel 2,5 m preprečuje zatiranje. Varnostne ključavnice je enostavno shranjevati.
error: Avtorske pravice pridržane !!