Magnetna zapestnica – držalo za orodja

22.77 Vklj. z ddv

  • Fantastičen dizajn: Popoln šiv zapestnice s 15 izjemno močnimi magneti omogoča, da magnetni trak ovije skoraj celotno zapestje. Magnetna zapestnica velike površine lahko enostavno shranjuje in dostopa do magnetnih predmetov, kot so vijaki, žeblji, svedri, matice in vijaki itd. Imajo dva žepa različnih velikosti (uporabno za nemagnetne predmete). Zelo priročen, lahko ga imenujemo nujnost orodjarne.
  • Odličen izum: Doba brskanja po vreči za vijake ali nenehnega zapeljevanja gor in dol po lestvah, da bi iskali pravi sveder, je mimo. Zdaj vse, kar morate storiti, je, da na roki nosite magnetno zapestnico EVERSEE. Na površino zapestnice z magnetnim orodjem položite dovolj vijakov ali žebljev, delo lahko opravite hitro in enostavno, ne glede na to, ali gre za majhen prostor ali na lestvi ali na strehah, prihrani čas in trud.
  • Ideja za darilo: To čudovito izdelano magnetno zapestnico lahko podarite svojim najdražjim, saj odraža svež trend, ki pomeni zabavo in funkcionalnost. To je čudovito unikatno darilo za različne priložnosti, kot so božič, darilo očetovskega dne, rojstni dan ali obletnica. Na splošno je to najboljše darilo za moške, da si olajšajo delo, hitreje in priročneje.
  • Lahka in zračna: magnetna zapestnica EVERSEE iz dvoslojnega materiala. Sprednja stran je izdelana iz 100% balističnega poliestra 1680D, mehka, oblazinjena mreža na zadnji strani pa zagotavlja prost pretok zraka. Lepo sešita magnetna zapestnica za orodje je lahka, dobro izdelana. Trakovi imajo nastavljiv Velcro dizajn, ki ustreza vsem velikostim zapestja, zelo trden in ne bo padel! Najboljša očetova orodja in darila za moške!
  • Odlična postrežba: kot popolno darilo za čestitke, romantične ideje za valentinovo, obletnico ali rojstni dan za moške, očete, fante vseh starosti. Zato je kakovost za nas izrednega pomena, izdelujemo izdelke iz visoko kakovostnih materialov in spoštujemo stroge standarde nadzora kakovosti!

Šifra: 020 Kategorija:
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!