Mobilni telefon artfone za starejše

51.37 Vklj. z ddv

  • Mobitel z velikimi gumbi za starejše: Novi operacijski sistem ima večje pisave, jasnejše ikone menija, neverjetno veliko glasnost in jasne zvočnike. Ima zvok, video, bluetooth, FM zvok, kalkulator, budilko, koledar. Shranite lahko 100 vnosov v imenik. Zelo primeren je za starejše, otroke in slabovidne (brez funkcije kamere)
  • Nadgrajena baterija zelo velike kapacitete. Baterija 1400 mAh ponuja večjo zmogljivost baterije kot kateri koli podoben izdelek z neprekinjenim časom pogovora 5–6 ur in časom pripravljenosti 240–300 ur (10–12 dni). visokokakovostne originalne baterijske celice, ima neverjetno dolgo življenjsko dobo in jo je mogoče hitro in varno polniti.
  • Sodoben videz. Mobilni telefon s polnilno osnovo, preprosto vstavite mobilni telefon v polnilnik polnilne osnove, da se napolni, zadnja stran pa sprejme nedrsečo zasnovo. Notranji sloj je izdelan iz mehkih TPU in polikarbonatnih tkanin. Trdne PC tkanine zagotavljajo odlično zaščito ohišja. Preprečuje udarce, padce, praske, udarce in druge poškodbe.
  • 5 klicnih funkcij SOS in svetilka. Artfone lahko nastavi 5 klicnih številk SOS. Če ste v sili, lahko z gumbom za klic v sili dobite takojšnjo pomoč družine in prijateljev. Gumb Svetilka na desni, samo potisnite navzgor, da boste bolje videli v temi.
  • Mobilni telefon brez pogodbe. Ta mobilni telefon je telefon z gumbi brez pogodbe. Paket, ki vam najbolj ustreza, lahko izberete pri mobilnem operaterju. Ta mobilni telefon podpira vsa evropska omrežja 2g in je primeren za klicanje in pošiljanje besedilnih sporočil, ne pa tudi za dostop do interneta. Uporabite lahko dve kartici SIM, s katerimi lahko prihranite denar, zlasti ko ste v tujini.
Šifra: 05 Kategoriji: ,
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!