Mobilni telefon artfone za starejše CS188

51.37 Vklj. z ddv

  • Sodoben videz: mobilni telefon s polnilno postajo, za polnjenje pa ga preprosto potisnite v polnilnik polnilne postaje. Hrbet ima nedrsečo zasnovo. Notranji sloj je izdelan iz mehkih TPU in polikarbonatnih tkanin. Trde PC tkanine zagotavljajo odlično zaščito ohišja. Preprečuje udarce, padce, praske, udarce in druge poškodbe.
  • Nadgrajena baterija z zelo veliko kapaciteto: baterija 1400 mAh ponuja večjo zmogljivost baterije kot vsi podobni izdelki z neprekinjenim časom govora 5-6 ur in časom pripravljenosti 240-300 ur (10-12 dni). Zahvaljujoč varnim in kakovostnim originalnim baterijskim celicam ima neverjetno dolgo življenjsko dobo, hitrejše in varnejše za polnjenje.
  • Gumb in gorilnik SOS: v nujnih primerih, kot je nesreča, je pomembno, da se odzovete čim hitreje in lažje. Z gumbom za klic v sili imate neposredno povezavo do predhodno izbrane telefonske številke. Gumb za svetilko na desni strani, samo potisnite ga navzgor, da boste bolje videli v temi.
  • Velik mobilni telefon za starejše. Novi operacijski sistem ima večje pisave, jasnejše ikone menijev, neverjetno veliko glasnost in jasne zvočnike. Ima zvok, video, Bluetooth, FM zvok, kalkulator, budilko, koledar. Shranite lahko 100 vnosov v imenik. Zelo primeren je za starejše, otroke in slabovidne. (Brez funkcije kamere)
  • Mobilni telefon brez pogodbe. Ta starejši telefon je brez pogodbe, podpira GSM 850/900/1800 / 1900MHz, združljiv s katerim koli ponudnikom mobilnih storitev, ki podpira omrežja 2G (razen omrežij 3G, 4G). Ta telefon podpira vsa evropska omrežja 2G in je primeren za klicanje in pošiljanje besedilnih sporočil, ne pa tudi za dostop do interneta. Uporabite lahko dve kartici SIM, kar pomeni, da lahko prihranite denar zlasti v tujini.

Garancija: 1 Year

Šifra: 05 Kategoriji: ,
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!