Naipo Deluxe 3-conska mobilna masažna miza

245.37 Vklj. z ddv

  • COMFORTABLE & ERGONOMIC – Deluxe oblazinjenje iz visoke gostote 5 cm visoke pene in ergonomsko oblikovanega in nastavljivega vzglavnika (s 7 cm pene) nudi zložljiv kozmetični ležalnik vrhunsko udobje. Roke lahko postavite na bok ali na glavo.
  • Stabilna in robustna za visoke nosilnosti – Trden aluminijast okvir (65 cm / 25,59 in) in visoko trdne žične vrvi znatno povečajo stabilnost masažne postelje in omogočajo, da se zložljiva posteljica naloži do 270 kg v delovnem stanju in 1100 kg v statičnem stanju.
  • Skladiščenje, prevoz in enostavna nega – zahvaljujoč uporabljenim materialom zložljiva široka masažna miza s samo 14,3 kg teže ni le enostavna za prevoz, ampak tudi enostavna za shranjevanje. Poleg tega sta robustna aluminijasta stopala ter PU, odporna na olje in vodo, enostavna za čiščenje.
  • Vsestransko prilagajanje in uporaba: z naslonom za hrbet, ki omogoča nastavitev med 10 položaji in enostavno nastavljivo delovno višino (od 59-83 cm), je aluminijasta masažna miza idealna za različne aktivnosti – masažo, spa obraz, lepoto, tetovažo, terapijo itd.
  • POPOLNO IN PRIPRAVLJENO ZA UPORABO – Spa miza je opremljena z odstranljivimi nasloni za roke, vzglavjem z ergonomsko prilagojeno luknjo za obraz in torbo za nošenje. Vsi deli so lahko priročno shranjeni znotraj mize in nameščeni brez dodatnih orodij.
Šifra: B06XNRPYPV Kategorija:
error: Avtorske pravice pridržane !!