NIYPS mini prenosnna kamera Full HD 1080P

63.57 Vklj. z ddv

NIYPS mini kamera Full HD 1080P prenosna majhna nadzorna kamera Micro Nanny Cam z zaznavanjem gibanja in infrardečim kompaktnim varnostnim fotoaparatom za nočni vid za notranjo in zunanjo uporabo

  • Super mini kamera: majhna kamera (0,87 palčna, 0,7 unčna kocka) je najmanjša prenosna žepna kamera na svetu. Zaradi tega je kot brezžična hišna nadzorna kamera ali gospodinja / varuška kamera brezhibna za fotografiranje in video posnetke, ne da bi pritegnili pozornost.
  • Videoposnetki in fotografije v polni HD: Niypsova mini nadzorna kamera snema videoposnetke v izjemni HD-ločljivosti 1920 x 1080P pri 30 sličicah na sekundo. Jasno nočno videnje s 4 infrardečimi LED lučkami zasveti pri slabi svetlobi. (LED indikator se ne uporablja).

PREPOZNAVANJE GIBANJA

  • Video kamera podpira do 32 GB mikro SD kartico in vgrajeno baterijo 240 mAh. Ko je popolnoma napolnjena, traja približno 50 minut. Šele ko bo zaznano gibanje, se bo video začelo snemati. Zaradi česar mini video kamera NIYPS prihrani prostor in uporablja dlje kot druge mini kamere ...

SNEMANE IZ ZASEDE

  • Varnostna kamera podpira mikro SD kartice s kapaciteto od 4 GB do 32 GB (SD kartica ni priložena) za snemanje videa s funkcijo zanke. Ko je kartica SD polna, samodejno zapiše najstarejše video datoteke. Prenosni fotoaparati podpirajo hkrati snemanje in polnjenje videov, tako da vam ni treba skrbeti, da bi zmanjkalo baterij.
  • Enostaven za uporabo: preprosto vstavite mikro SD kartico, da začnete snemati. Varnostno kamero lahko postavite v svoj dom, pisarno, skladišče, trgovino, dvorišče, vrt, celo v torbo ali na ovratnik s sponko. Poleg tega se lahko uporablja tudi kot avtomobilska kamera, kamera za pse, kamera za hišne ljubljenčke, otroški monitor ali brezpilotna kamera.
error: Avtorske pravice pridržane !!