NoCry držalo za orodje

24.53 Vklj. z ddv

  • Izrezana, poševna kubura z odprtim dnom varno drži sveder ali izvijač ter omogoča gladek dostop in enostavno shranjevanje. 20 cm dolg, nastavljiv varnostni pas s plastičnim pritrdilnim elementom zavaruje celo velike svedre. Velcro trak na zadnji strani pasu zagotavlja, da vas pas med delom ne ovira.
  • Enostavno pripnite svoj najljubši pas. Odprtina na zadnji strani držala za orodje omogoča enostavno pritrditev na vaš do 8 cm širok pas, oblazinjen pas ali pas za orodje. Zelo udobno za nošenje, tudi s težkimi orodji, kot je udarni ključ ali drugo brezžično orodje.
  • Davno so minili časi, ko ste se morali neprestano nagibati k brezžičnemu izvijaču. Z univerzalno torbico za akumulatorske izvijače, vrtalne kladive, udarne ključe ali električne izvijače imate vedno na voljo najpomembnejše orodje in se lahko varno premikate z obema rokama na lestvah, strehah in odrih.
  • 8 zaprtih žepov za vijake, podaljške svedrov in druge majhne dele; 5 elastičnih žepov z zaprtim dnom za hiter dostop do svedrov; 4 odprte zanke za obešanje klešč, izvijačev, rezalnikov žice in še več; 600D balistična platnena tkanina z dvojnimi šivi za dodatno vzdržljivost.

NA VOLJO ZA LEVO IN DESNO STRAN!

Počisti
Šifra: 021 Kategorija:
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!