Odstranjevalec ogrcev, sesalnik pora, sesalnik, odstranjevalec delcev

52.79 Vklj. z ddv

  • Izboljšana različica, ki sega v leto 2019. Najnovejša tehnologija sesalnika ima sposobnost sesanja in čiščenja kože. Izvedenih je bilo preko 1000 testov, ki kažejo, da lahko ta odstranjevalec učinkovito odstrani ogrce, belke, odmrlo kožo, maščobe in ostanke ličil, ter lahko napne kožo po 2-5 tednih neprekinjene uporabe. FDA certificirana, kakovost je zagotovljena.
  • Varno in učinkovito: sredstvo za odstranjevanje ogrcev uporablja inovativno tehnologijo vakuumske adsorpcije, ne da bi poškodovali kožo. To čistilno orodje je bolj priročno in učinkovito kot uporaba maske za obraz ali igle za akne. Odstranjen iz okolju prijaznega ABS materiala je odstranjevalec ogrcev nestrupen in ne draži. Lahko se varno uporablja na obrazu.
  • LED indikacija in dolg čas pripravljenosti: z odstranjevalcem ogrcev z LED zaslonom lahko na zaslonu enostavno prikažete preostalo moč in sesanje. Kakovostne litijeve baterije, ki potrebujejo samo 2 uri za ponovno polnjenje in jih lahko uporabljate več kot 180 minut, so primerne za nošenje in potovanje. Poleg tega je visokokakovostna embalaža idealno darilo za družino in prijatelje.
  • 5 stopenj sesalne sile: čistilec pora je zasnovan za različne tipe kože. Ravni 1 in 2 sesanja sta primerni za občutljivo in suho kožo. Prvič ga uporabite s senzorjem za lepoto majhnih lukenj. Srednja vpojnost 3 je namenjena nevtralni koži. Visoka vpojnost, stopnja 4, je namenjena mastni koži, najmočnejša vpojnost pa 5, zasnovana za mešano kožo z velikimi porami.
Šifra: B07PGY1K47 Kategorija:
error: Avtorske pravice pridržane !!