Set spajkalnikov 18 v 1

24.61 Vklj. z ddv

  • Nadgrajena različica: Z notranjo ogrevano keramično indukcijsko tehnologijo A 1321 daljša življenjska doba kot običajni spajkalniki in večja varnost, ogrevanje dvakrat hitrejše od običajnega spajkalnika. Nastavljiva temperatura s termostatom 200 ~ 480 ℃.
  • Posodobi stikalo za VKLOP / IZKLOP Varneje: Ta spajkalnik ima stikalo za VKLOP / IZKLOP, da prihrani energijo in zagotovi varno zaščito. Vse, kar morate storiti, je, da ga onemogočite, ko ga ne želite uporabljati. Izolacijski silikagel na likalniku ima visoko temperaturno odpornost, da učinkovito zaščiti roko pri spajkanju.
  • Komplet za spajkanje 18 v 1. Ta paket vključuje spajkalnik, spajkalno žico, črpalko za spajkanje, sten za spajkanje 30 g, stojalo z gobico za čiščenje, 5 različnih nasvetov za spajkanje, 2 protistatični pinceti, nož za odstranjevanje, 2 elektronski žici in luštna torbica za izpolnitev vseh vaših spajkalnih projektov zahteve. Posebej primeren za začetnike / varilce / osnovne gospodinjske aparate / usposabljanje za spajkalnega tehnika.
  • Široka uporaba. Idealen je za elektroniko v učilnicah, popravila stanovanj in pisarn, oblikovanje vezij, nakit, pohištvo, obrt, izboljšave doma, avtomehanične delavnice, računalniško strojno opremo, popravila telefonov za popravilo računalnikov, gospodinjske aparate, mobilne telefone itd.

Šifra: 028 Kategorija:
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!