Slušalke BluetoothPEATS

45.29 Vklj. z ddv

  • Popolna brezžična povezava in najnovejši Bluetooth 5.0: Zahvaljujoč najnovejšemu načinu »Bluetooth 5. 0« Z vgrajenim dekoderjem visoke ločljivosti in tehnologijo kodiranja zvoka AAC / SBC sta se hitrost in doseg komunikacije znatno izboljšali. Z izboljšanjem težav s komunikacijo običajnih slušalk Bluetooth in zmanjševanjem preskakovanja zvoka in motenj lahko udobno uživate v glasbi tudi v mestnem vrvežu.
  • V primerjavi z drugimi TWS Headphoensom Truefree + omogoča igranje v načinu Share, Mono in Stereo. Torba za polnjenje TrueFree + je pokrita z luksuznim pokrovom za varnejše shranjevanje. Zmogljivost polnilnega ohišja je bila razširjena na 800mAh, kar omogoča poslušanje glasbe 35 ur. Izboljša se težava, ker je slušalke težko odstraniti, kar olajša odstranitev slušalk iz ohišja.
  • Enostavna samodejna sklopka omogoča resnično enostopenjsko spenjanje. Slušalke se samo, ko odstranite slušalke iz ohišja za polnjenje, samodejno vklopijo in preidejo v način združevanja. Ko ste prvič seznanjeni, vam ni treba skrbeti, če pritisnete gumb, da ga vklopite / izklopite. So inteligentni, zato vedo, kdaj jih vklopiti in izklopiti.
  • Daljše uživanje. Uživajte v svoji glasbi kadarkoli in kjer koli. 3. 5-4 ur dela na slušalke, 9-10-krat polni naboj skozi polnilno ohišje. Brezžični ušesni čepi SoundPEATS TrueFree Plus zagotavljajo daljši čas igranja in uživanja.
  • NAŠA STORITEV: Zanesljiva in prijazna storitev za stranke: pripravljena na odziv v 24 urah. Za to napravo jamčimo 12 mesecev od datuma nakupa v primeru napak proizvajalca. Če naprava odpove zaradi napake v proizvodnji, se za začetek postopka vračila in garancije obrnite neposredno na prodajalca.

IZBERI DRUGO BARVO

BELA

error: Avtorske pravice pridržane !!