Slušalke OneOdio Over Ear s kablom

46.49 Vklj. z ddv

  • SLUŠALKE Z ODLIČNO KAKOVOSTJO ZVOKA: Slušalke OneOdio Hifi s 50-milimetrskimi neodimskimi gonilniki zagotavljajo optimiziran stereo zvok, kar pomeni, da instrumenti in vokali zvenijo bolj življenjsko in visoki toni niso popačeni. Odlično za DJ-jeve digitalne mešalnike, spremljanje, snemanje, mešanje.
  • SAMOSTOJNI KABEL: Zaprte slušalke Closed Over Ear so dobavljive s popolnoma snemljivim 6,35 mm vtičem in 3,5 mm vtičem standardne velikosti, kot nalašč za pametni telefon za prenosni kitaro e-bobni itd.
  • UDOBNE ZA UŠESA: Slušalke za ušesa so narejene iz ergonomskega materiala, napolnjene z beljakovinam bogatim bombažem v naglavnem traku in prekrite z ultra mehkim usnjem. Nastavljiv kovinski trak za glavo lahko raztegnete na želeno velikost.
  • ENOTNA OBLIKA ZA STABILNO POVEZAVO: Hi-fi slušalke zagotavljajo, da se kabel zaskoči, da se zagotovi varna povezava. 3,5-milimetrski avdio priključek je treba priključiti na rdečo piko in ga zasukati za 90 stopinj, da se 6,35-milimetrski avdio priključek ohlapno zaklene.
  • DELJENJE GLASBE: Glasbo lahko kadar koli delite s svojimi spremljevalci. Preprosto priključite drug zvočni kabel in lahko boste skozi dve slušalki prejeli isto glasbo in se potopite v isti čudovit glasbeni svet.
Počisti
Šifra: 04 Kategoriji: ,
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!