SoundPEATS Bluetooth slušalke Sport IPX7

38.11 Vklj. z ddv

  • IPX7: te slušalke TWS z vodoodporno zaščito IPX7 ščitijo slušalke pred korozijo pred poškodbami vode ali znoja. Z nastavljivimi in varnimi kavlji za ušesa vam ni treba skrbeti, da boste med tekom ali vadbo padli. Slušalke nikoli ne padejo z ušes, so vodoodporne.
  • Hitro seznanjanje in mehko udobje: seznanjanje obeh slušalk deluje popolnoma samodejno, presenetljivo hitro in enostavno. Športne brezžične slušalke imajo tri pare zamenljivih ušesnih čepkov (S / M / L) in kavljev za ušesa, ki jih je mogoče prosto upogniti glede na obliko uporabnikovih ušes. Udobno in ponuja daljše uživanje.
  • Pametno upravljanje na dotik in glasnost + – upravljanje slušalk je povsem enostavno in tudi upravljanje na dotik deluje popolnoma. Predvajaj / začasno ustavi, prejšnjo / naslednjo skladbo, poišči Siri in s preprostim upravljanjem sprejmi / prekini klice.
  • Zmogljiv zvok in HD stereo zvok: zahvaljujoč 13,6-milimetrskemu membranskemu gonilniku za biokomponente in profesionalnemu inteligentnemu glavnemu čipu, ki zagotavlja res globok bas, čist, okrogel zvok, gosjo kožo. zaradi česar je zabavno poslušati glasbo in uživati ​​v svojem treningu.
  • Nakup s 100% zaupanjem: te športne slušalke so združljive z večino naprav Bluetooth na trgu. 

Šifra: 031 Kategoriji: ,
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!