Spletna kamera CLEEBOURG z mikrofonom

31.85 Vklj. z ddv

  • Kakovost HD videa: popolna spletna kamera za video klice v širokozaslonskem formatu, snemanje in predvajanje resničnega HD 1080p videa s hitrostjo 30 sličic na sekundo na najbolj priljubljenih platformah, kot je Skype, z jasno in ostro kakovostjo slike.
  • Vgrajeni mikrofon: z vgrajenim mikrofonom lahko ta spletna kamera posname zvok v razdalji 20 čevljev in hkrati zmanjša šum v ozadju. Tako dobite najbolj jasen in popoln dialog med video klicem ali pretakanjem videoposnetka.
  • Plug & Play – enostavna namestitev v 1 minuti, brez potrebe po prenosu ali namestitvi zapletene programske opreme gonilnikov. Nastavitev Plug and Play prek vmesnika 2.0 USB olajša nastavitev. Prosimo, izberite to spletno kamero kot standard v video programski opremi, če ima vaš računalnik vgrajeno kamero.
  • Ročno načrtovanje ostrenja: ročno prilagodite ostrenje, da bo ustrezalo vašim zahtevam pri vaši delovni / vsakdanji uporabi. Zagotavlja odlično kakovost pretakanja videoposnetkov za družabne igre in socialne medije. Idealno za vsakodnevne video klice, spletne seminarje in pretakanje v živo.
  • Združljivo z več sistemi: spletna kamera podpira več operacijskih sistemov, vključno z operacijskim sistemom Windows / Android / Linux / Mac OS / Android 5.0 ali novejšim. Deluje z družabnimi mediji in igrami, kot so Zoom, Skype, Ins, YouTube, Facebook, Whatsapp, Twitter, Xbox One.

Šifra: 016 Kategoriji: ,
Eternija-tech
error: Avtorske pravice pridržane !!