Steklenica v obliki lobanje za alkoholne pijače

52.70 Vklj. z ddv

  • Visoko borosilikatno steklo: v primerjavi z običajnim steklom je borosilikatno steklo veliko tanjše, ima pa boljšo odpornost na toploto in korozijo. Ima tudi nizko hitrost širjenja, visoko trdoto in visoko prepustnost svetlobe. Njegova neposredna temperaturna razlika je med -20-150 ° C. Lahko se napolni z vročo vodo, tudi če je še vedno zamrznjena.
  • Vizualni užitek: borosilikatno steklo ima dobro prepustnost svetlobe. Ob vlivanju različnih tekočin se ponujajo različni vizualni užitki.
  • Vgrajena lobanja, dvoslojna zasnova: vdelano lobanjo lahko napolnite s tekočino različnih in posebnih okusov. Dvoslojna konstrukcija preprečuje pregrevanje ali hlajenje tekočine.
  • Praznujte na festivalu: Pokažite svojo osebnost. Šmopc naj bo v tem privlačnem izdelku v obliki lobanje. Kot nalašč za vodko, sadno žganje, vino, viski, žganje in liker. Presenetite svoje goste na noč čarovnic ali božiča. Steklena steklenica z lobanjo s prostornino 700 ml, še posebej primerna za zabave in družinska praznovanja.
  • Varno in enostavno čiščenje: visoko borosilikatno steklo ima enakomerno debelino. Stena je gladka, tako da se je težko prilepiti na umazanijo. Kozarce je enostavno očistiti. Toplota se enakomerno porazdeli, tako da se steklo ne razpoči, če se prehladi ali pregreje.
Šifra: B06XKXDMPH Kategorija:
error: Avtorske pravice pridržane !!